Ga naar de inhoud
Home » Over ROBIN’S

Over ROBIN’S

Hoe het begon..

..met buikpijn, extreme vermoeidheid en hele ongezellige gevoelens! Vlak voor de zomer van 2021 kreeg ik, na een lange tijd van klachten die steeds erger werden, de diagnose coeliakie. Naast diabetes type 1 waarmee ik sinds mijn 10de ben gediagnostiseerd én naast een intolerantie voor lactose en fructose, bleek later.

Dat ik hier wat mee moest was voor mij meteen duidelijk, want bij de pakken neer gaan zitten is nu eenmaal niets voor mij! En daarom startte ik in januari 2022 met mijn glutenvrije thuisbakkerij ROBIN’S GLUTEN FREE waarmee ik als snel een mooi groepje vast klanten had dat zich gestaag uitbreidde naar steeds meer nieuwe klanten in Nijmegen en de regio.

Na een tijdje begon ik te dromen. De thuiskeuken werd te klein, de ochtend bakken werd doorgetrokken naar de middag om vervolgens niet voor middernacht te kunnen stoppen.. Het werd tijd voor een nieuwe stap.

ROBIN’S BAKERY

En die vond ik in de Lange Hezelstraat 58, de oudste winkelstraat van Nederland én het mooiste straatje van Nijmegen. Een monumentaal pand met funderingen uit de 17de eeuw, een prachtig hoog plafond en een schitterende gevel.

In dat pand huisvest nu ROBIN’S bakery. Een plek waar je terecht kan voor 100% glutenvrije lekkernijen die gecombineerd gaan met opties melkvrij, vegan en suikervrij. Maar ook voor een goede kop koffie of thee!

Zoals je van ROBIN’S GLUTEN FREE gewend bent, blijft de mogelijkheid tot het bestellen van (gepersonaliseerde) taarten bestaan.

Naast dit alles sta ik met veel enthousiasme open voor samenwerkingen met eetgelegenheden en restaurants in Nijmegen en omstreken om mijn missie én ROBIN’S GLUTEN FREE nog breder op de kaart te zetten!

Lijkt het je leuk om de avonturen van ROBIN’S GLUTEN FREE te volgen en te zien wat voor een lekkers er gemaakt wordt? Volg ROBIN’S dan op Facebook of Instagram!

Tot snel!

Liefs,

Robin