Ga naar de inhoud
Home » High Tea

High Tea

ROBIN’S HIGH TEA

NIEUW bij Robin’s is de glutenvrije High tea! Genieten van zowel zoet als hartig lekkers en natuurlijk ook van de thee van onze buren van het Theezaakje.

Uiteraard is onze high tea 100% glutenvrij en zijn, net als in ons dagelijks wisselende aanbod, de meeste hapjes ook melkvrij. Met speciale dieetvoorschriften/-wensen denken we graag mee.

WHAT’S IN IT?

ROBIN’S glutenvrije High tea bestaat uit onbeperkt theeleuten, een selectie van 6 zoete lekkernijen, een verrukkelijke yoghurt én 3 diverse hartig belegde dikke plakken brood per persoon. Je kunt gerust zijn dat je met een goed gevulde én blije buik naar huis gaat. Krijg je het niet op? No worries.. dan neem je wat over is gewoon lekker mee naar huis!

RESERVEREN

Reserveren tot max. 4 personen:
Wil jij komen genieten deze heerlijke glutenvrije high tea, houd er dan rekening mee dat je minimaal 1 week tevoren telefonisch reserveert.
De high tea is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag met als starttijd 12 of 13 uur, waarbij we de tafel gedurende 2 uur voor je reserveren.

Reserveren voor 5+ personen:
Voor groepen vanaf 5 personen geldt dat er wat meer voorbereidingstijd nodig is in verband met de beperkte ruimte bij ROBIN’S. Het is daarom aan te raden om minimaal 3 weken tevoren de high tea aan te vragen.
Prijzen op aanvraag en starttijd van de high tea in overleg.

PRIJZEN tot 4 personen

High tea: € 35,95 p.p.
High tea vegan: € 40,95 p.p.

CONTACT

Bel om te reserveren binnen openingstijden (DI-ZAT tussen 10-17 uur) naar +31 6 10633288.